El proper 12 d’octubre els amics del ferrocarril de Vilanova i la Geltrú celebraran la seva Jornada de VIA 0, en horari de matí i tarda.

Tots sabeu que moltes families tenen grans problemes de subsistència, i els més perjudicats son els nens i nenes.
Per aquest motiu destinaran tota la recaptació a adquisició alimentació infantil que anirà destinada a la Mesa d’Entitats Socials de Vilanova, que agrupa el Banc de queviures de Caritas, el Banc de queviures de la Creu Roja, els esmorzars Cafè Caliu de l’associació ALÈ, i els àpats escolars apadrinats de la Mensa del Cor.
L’objectiu d’AFEVI és recollir un miler d’euros que es destinaran íntegrament a comprar aliments, majoritàriament cacau en pols, cereals i llet.

cartell via0-2014


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.