Els Amics del Ferrocarril de Martorell fan 30 anys, i per això han preparat una excursió molt especial, amb el Talgo III RD Catalán-Talgo de Martorell a Móra la Nova a visitar el museu i les instal·lacions de l’Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial, el pròxim diumenge 22 de març de 2015.
Hi haurà un servei de dinar opcional a les mateixes instal·lacions de Mora.
El preu del viatge és de 31 € i inclou l’entrada per a la visita al museu.
El dinar val 13 €.
Hi ha preu especial pels infants.
Coneixedors de l’èxit d’anteriors viatges realitzats us aconsellem que us hi apunteu tan aviat us sigui possible doncs les places són limitades.
Per informació i reserves truqueu al 695 394 500.

Viatge Martorell 2015


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.