Amics del FC.Badalona 5ª ZONA, amb la col.laboració del Museu del Ferrocarril de Catalunya, organitza un viatge amb el Tren Históric “Catalan Talgo” a Portbou, el Dissabte 16 de Juny. Horari previst de sortida de L’Estació de França al voltant de les 9h i arrivada a Barcelona cap a les 21h.

Preu d’anada i tornada 30€, inclou recorregut per les diferents instalacions de la emblemática Terminal Internacional de Portbou acompanyats de professionals que han nascut i treballen a l’estació. També es visitarà l’Esglesia que es troba a les mateixes instalacions ferroviàries. Posibilitat de visita al memorial de Walter Benjamin, de gaudir d’un espectacular paisatge i de pasar un bon día de platja a l’Alt Empordà. El dinar serà lliure. L’oferta gastronòmica és amplia als restaurants del passeig marítim.

Per garantit la plaça al Talgo III RD, cal
confirmar al correu electrònic: catalantalgo@5azona.cat o trucar al 633.406.960. IMPORTANT: fer la reserva abans del dilluns, 28 de maig.

Els propers dies concretaran horaris i forma de pagament.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.