Logo CEMVB - OrenetaEl darrer dissabte del mes de Febrer, a partir de les 10 hores del matí, a l’Oreneta es celebra la jornada especial dedicada als trens més petis, els de 5”. Els de galgues més grans descansaran i cediran el pas als de la mida més estreta, que disposaran de tot el circuit.

A migdia es farà una “Calçotada”, acompanyada de botifarres, xistorra, cansalada, i pa amb tomàquet i beguda per a tots els presents.

El preu per participar a aquest àpat és de 25 € per persona. Tots els que aportin una màquina de 5”, disposaran de DOS tiquets gratuïts.

Oreneta-2014

El Centre disposa d’aigua tractada i carbó a disposició dels participants que aportin locomotores de vapor.

Per participar a la Calçotada cal avisar abans del dia 18 de Febrer. Passada aquesta data no es pot garantir la participació a l’àpat. Es pot comunicar la participació per telèfon als números: 696 94 69 86 i 628 21 52 98, o millor per e.mail a: trenoreneta@telefonica.net.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.