L’Associació d’Amics del Ferrocarril de Barcelona celebra una nova Jornada i aquest cop amb aire molt Nadalenc i ferroviari.

Com és tradició, els socis poden participar lliurement duent el seu material, de totes les escales i èpoques, per fer-lo rodar a les maquetes, si teniu material americà podreu col·laborar en les XII hores del tren Nord-Americà.

També es podrà gaudir tot el matí del mercadet ferroviari situat a l’exterior, on els propis socis podran vendre el seu material a un preu immillorable o fer intercanvis!

A més, la Soci oferirà esmorzars calents i freds de diverses varietats!


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.