Logo Via ObertaEls companys de Via Oberta ens conviden a participar a l‘edició d’enguany de la Trobada de Vaporistes del Vallès Oriental el dissabte 11 de juliol al seu circuit permanent de 5” i 7¼” a les Franqueses del Vallès.

PROGRAMA:

A partir de les 10h: Arribada participants.
Es disposarà de servei de bar de venda al públic i participants. Preu esmorzar 5 euros (entrepà , beguda i cafè ) fins les 11h del matí.
De 11h a 13 h Circulacions. Aquells participants que ho desitgin podran fer circulacions amb públic.
14h. Dinar de germanor al Restaurant F-3

MENÚ:

Pica pica
1er plat: Entremès o Amanida
2on plat: Rodò de Vedella amb bolets
Postres
Begudes incloses: aigua, vi i refrescos, Cafè i Cava
Preus: No socis :20€ per persona Socis Via Oberta: 18€ per persona

Es convidarà a 1 dinar per cada locomotora funcional participant.

Es disposarà d’aigua destil·lada per a les locomotores de vapor. No es disposarà de carbó ni lubricants ja que es considera que el propietari de cada màquina determina el tipus i la qualitat més adient al seu vehicle.
Es disposarà de carregadors de bateries a 12v, però cal considerar que el nombre de carregadors és limitat. Les càrregues de bateries s’atendran per estricte ordre de petició.

RESERVES:

Es prega confirmeu la vostra assistència, i numero de persones que us quedareu al dinar abans del dia 8 de juliol als telèfons 617 634 011 (Amadeu Sabaté) o 609 781 473 (Antoni Garcia ) de 20:30h a 21:45h, o bé per e-mail a via.oberta@gmail.com.

Important: cal confirmar el dinar abans del 8 de juliol, a partir d’aquesta data no es podrà garantir cap dinar addicional.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.