15a Trobada de Vaporistes del Vallès Oriental

Logo Via ObertaEls companys de Via Oberta ens conviden a participar a l‘edició d’enguany de la Trobada de Vaporistes del Vallès Oriental el dissabte 11 de juliol al seu circuit permanent de 5” i 7¼” a les Franqueses del Vallès.

PROGRAMA:

A partir de les 10h: Arribada participants.
Es disposarà de servei de bar de venda al públic i participants. Preu esmorzar 5 euros (entrepà , beguda i cafè ) fins les 11h del matí.
De 11h a 13 h Circulacions. Aquells participants que ho desitgin podran fer circulacions amb públic.
14h. Dinar de germanor al Restaurant F-3

MENÚ:

Pica pica
1er plat: Entremès o Amanida
2on plat: Rodò de Vedella amb bolets
Postres
Begudes incloses: aigua, vi i refrescos, Cafè i Cava
Preus: No socis :20€ per persona Socis Via Oberta: 18€ per persona

Es convidarà a 1 dinar per cada locomotora funcional participant.

Es disposarà d’aigua destil·lada per a les locomotores de vapor. No es disposarà de carbó ni lubricants ja que es considera que el propietari de cada màquina determina el tipus i la qualitat més adient al seu vehicle.
Es disposarà de carregadors de bateries a 12v, però cal considerar que el nombre de carregadors és limitat. Les càrregues de bateries s’atendran per estricte ordre de petició.

RESERVES:

Es prega confirmeu la vostra assistència, i numero de persones que us quedareu al dinar abans del dia 8 de juliol als telèfons 617 634 011 (Amadeu Sabaté) o 609 781 473 (Antoni Garcia ) de 20:30h a 21:45h, o bé per e-mail a via.oberta@gmail.com.

Important: cal confirmar el dinar abans del 8 de juliol, a partir d’aquesta data no es podrà garantir cap dinar addicional.