Stralsund, del 5 a l’11 de setembre de 2010


Amics, ja tenim el programa definitiu, els preus i el full d’inscripció al 57è Congrés MOROP que enguany es celebra a Stralsund, a la vora del Mar Bàltic.

Tan per la bellesa del lloc on es fa, com pel programa que ens ofereixen, creiem pot ser una molt bona alternativa per les vacances.

Per anar-hi, una de les vies ràpides es en avió de Barcelona a Berlín i d’allà en tren fins a Stralsund. Es troben companyies de preu raonable.

Podeu accedir al programa consultant la pàgina del Congrés del MOROP i descarregar-vos el full d’inscripció, amb els preus de les activitats, clicant el següent enllaç: Full d’Inscripció_MOROP_2010.

Dir-vos que el full d’inscripció es interactiu, podreu escriure als camps marcats de color de rosa i al final se us va acumulant l’import. Inclou les activitats i l’hotel.

Si voleu alguna informació complementària us podeu dirigir a la federació.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.