El 66è Congrés MOROP es celebrarà enguany a Biel/Bienne, Suïssa, del 31 d’agost al 7 de setembre de 2019.

TEMA DEL CONGRÉS: UNA ALTRA SUÏSSA 

Programa

Diumenge 1 setembre 2019: Sessió de la CT / MOROP. Excursió en vaixell pels acompanyants.

Dilluns 2 setembre 2019: Sessió de la CT / MOROP. Pels acompanyants, visita del Museu Omega. Obertura del Congrés.

Dimarts 3 setembre 2019: EXCURSIÓ AL “JURA”. Viatge a Delèmont. Visita a la rotonda HEG. Desplaçament en tren a Glovelier, dinar del migdia. A la tarda seguirem en tren de vapor de “La Traction”. Amb visita al dipòsit-taller de Pré-Petitjean. Seguirem per la Chaux-de Fonds i retorn a Biel – Bienne.

Dimecres 4 setembre 2019: EXCURSIÓ A BERNA. Viatge en tren de Biel – Bienne a Berna. Passeig per la ciutat amb tramvia de vapor i tramvia històric. Visita del dipòsit del “Bernmòbil Historique”. Menjar del migdia i visita al club BMEC de Berna. A la tarda, visita lliure de la ciutat o del club.

Dijous 5 setembre 2019: EXCURSIÓ “FLACHLAND/PLATEAU”. Viatge en tren especial de Biel – Bienne a Hägendorf. Visita dels tallers de la via de CFF. Dinar del migdia a Hägendorf o al tren. Visita del dipòsit de la Fundació BLS a Berthendorf. Després retorn en tres especial a Biel – Bienne.

Divendres 6 setembre 2019: EXCURSIÓ “VAL-DE-TRAVERS”. Viatge en tren de vapor de Biel – Bienne a St-Sulpice. Visita del VVT (Vapeur Val-de Travers). Al migdia especialitat de Neuchatel “Fondue”.  Retorn en tren a Biel – Bienne. Al vespre, sopar de cloenda festiu al Restaurant “Residenz au Lac” de Biel – Bienne.

Dissabte 7 setembre 2019: EXCURSIÓ “WEISSENSTEIN”. Viatge en tren de Biel – Bienne a Obersdorf. Caminada – aperitiu lúdic dins del túnel. Pujada al Weissenstein amb telecadira. Dinar del migdia i temps lliure. Tornada amb el telecabina a Obersdorf i en tren fins a Biel – Bienne.

L’hotel pel Congrés es: City-Hotel Biel – Bienne.

El City-Hotel està situat aprop de l’estació.

 

ALLOTJAMENTS

Hi ha habitacions a la vostre disposició a diversos hotels de Biel – Bienne.
Cal fer la reserva directa a BIENNE TOURISME  https://www.bienne-seeland.ch/fr/hebergement.html
O directament a l’hotel City-Hotel Biel/Bienne  https://www.cityhotel-biel.ch/
Els costos, segons l’hotel escollit son:
– Habitació individual:  de CHF 88,00 a CHF 115,00
– Habitació doble:          de CHF 140,00 a CHF 155,00
Taxes i esmorzar inclosos

Podeu descarregar el programa del Congrés.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.