Jornada de Treball de la FCAF

Trobada VilanovaGRUP DE MODELISME MODULAR ESCALES HO i N

Es convoca una Jornada de Treball de la Federació pel proper DISSABTE 7 D’OCTUBRE DE 2006 a Les Franqueses del Vallès, pels grups de Modelisme Modular a les escales HO i N.

Les associacions federades heu hagut de rebre l’ordre del dia amb els temes a tractar, la base serà la participació al SALÓ DEL HOBBY de Montjuïc (veure més informació) dels propers dies 10, 11 i 12 de novembre, i uns documents annexes per portar a la trobada. Si no ho heu rebut al peu d’aquesta plana els trobareu també annexats.

En un principi ens trobarem a 2/4 de 10 del matí a l’estació de RENFE de Les Franqueses (línia de Vic) per començar a les 10 hores puntualment.

Demanem que totes les associacions amb material modular i els interessats en el tema enviïn representant per tal de poder fer el punt pel muntatge de la participació al Saló.

Pel que fa aquelles associacions que encara no estan actius en el tema modular, els convidem molt especialment a assistir-hi ja que la moguda s’ho val.

Els companys de VIA OBERTA, l’associació amfitriona, ens convidaran a visitar els seu circuit de Cal Gabatx (farem la Jornada al costat del circuit) i han preparat un dinar pel migdia que ens hi podrem inscriure.

Acompanyem documents per a la jornada de treball: