L’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) ens comunica que preparen una concentració pel dissabte 6 d’abril de 2019 a Salou per tal d’evitar el desmantellament immediat de la línia actual quan s’inauguri la nova variant.

Des de diverses entitats i sindicats portem anys treballant contra els desmantellaments ferroviaris. Primer a Figueres, el vam aturar, i ara ens toca pencar per evitar la pèrdua de les estacions cèntriques de Salou i Cambrils. Segurament sabreu que el govern té plans per tranviaritzar el recorregut, però exigim que mentre no hi hagi projecte ferm ni finançament es mantingui un servei de Rodalies, i no deixar les persones viatgeres abandonades: més de 675.000 passatgers pugen i baixen cada any a les estacions cèntriques de Salou i de Cambrils. Per això us demanem participar a aquesta mobilització del proper dissabte 6 d’abril a les 11h a l’estació de Salou.
Agrairiem tant la participació com la difusió d’aquest acte. Ens juguem el tren. Com l’any 1978 amb la línia d’Igualada, l’hem de poder salvar.

Per a més informació visiteu el web de la PTP: https://transportpublic.org/6abril/


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.