Concentració contra el Desmantellament de la línia PortAventura-Salou-Cambrils

L’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) ens comunica que preparen una concentració pel dissabte 6 d’abril de 2019 a Salou per tal d’evitar el desmantellament immediat de la línia actual quan s’inauguri la nova variant.

Des de diverses entitats i sindicats portem anys treballant contra els desmantellaments ferroviaris. Primer a Figueres, el vam aturar, i ara ens toca pencar per evitar la pèrdua de les estacions cèntriques de Salou i Cambrils. Segurament sabreu que el govern té plans per tranviaritzar el recorregut, però exigim que mentre no hi hagi projecte ferm ni finançament es mantingui un servei de Rodalies, i no deixar les persones viatgeres abandonades: més de 675.000 passatgers pugen i baixen cada any a les estacions cèntriques de Salou i de Cambrils. Per això us demanem participar a aquesta mobilització del proper dissabte 6 d’abril a les 11h a l’estació de Salou.
Agrairiem tant la participació com la difusió d’aquest acte. Ens juguem el tren. Com l’any 1978 amb la línia d’Igualada, l’hem de poder salvar.

Per a més informació visiteu el web de la PTP: https://transportpublic.org/6abril/