Logo MOROPEl 63è Congrés MOROP es celebrarà enguany a Wernigerode, a la regió del Harz d’Alemanya, del 4 al 9 de setembre de 2016.

Podeu descarregar-vos la presentació, el programa d’activitats, el programa il·lustrat amb imatges, el full d’inscripció amb els preus i la reserva d’hotel, també amb els preus.

Vistes panoràmiques de Wernigerode

Vistes panoràmiques de Wernigerode


3 Comentaris per ara.

 1. […] incorporat al FULL D’INSCRIPCIÓ l’activitat 5.1.1 amb un cost de 15€ per que, qui hi vulgui anar, es pugui […]

 2. […] imatges de diferents activitats del 63è Congrés MOROP celebrat a Wernigerode (Alemanya) els dies 4 al 9 de setembre de […]

 3. […] mostrem algunes imatges més del 63è Congrés del Morop a Wernigerode. Les fotografies són de Jose Antonio […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.