Us fem saber que hem aconseguit que el DILLUNS 5 DE SETEMBRE DE 2016 es pugui també visitar el Castell de Wernigerode, activitat que es feia el diumenge 4.

Hem incorporat al FULL D’INSCRIPCIÓ l’activitat 5.1.1 amb un cost de 15€ per que, qui hi vulgui anar, es pugui inscriure.

Posem una petita ressenya d’aquest important monument que pensem pot agradar als participants al Congrés:

5.1.1-1 luftbild_schloss_wernigerode_003

CASTELL DE WERNIGERODE

L’indret es menciona des del 1121 a propòsit d’una donació del senyor saxó Adalbert de Haimar, comte de Wernigerode, on s’hi va construir el primer castell, sobre el turó que domina la vila.

Amb els anys va passar per ser propietat de diverses famílies i en va ser residència dels senyors de l’època.

L’any 1710 es reconstrueix en estil barroc i el 1878 es torna a reconstruir, ara en estil neogòtic, que es el que ha perdurat fins ara. Aquesta darrera reforma s’acaba el 1893.

L’any 1946 passa a ser un “Museu Feudal”, des de 1990 es va dir “Museu del Castell” i des del 1998 es el primer “Museu-Centre alemany per l’art i la història del segle XIX”.

Podeu descarregar en format PDF aquest comunicat.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.