La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril i el Grup de Treball sobre la Posta en Valor del Patrimoni Industrial Ferroviari de Catalunya reclamen la preservació, a Igualada, de la locomotora nº 27 “Balsareny”. Amb aquest titular, l’edició digital del Butlletí del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) recull la reclamació de la preservació, a Igualada, de la locomotora nº 27 “Balsareny”.

Acompanyant a la noticia, el Butlleti reprodueix la carta de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril als Amics del Tren d’Igualada i fa una ressenya de la història d’aquesta locomotora.

Més informació:


Un comentari per ara.

 1. […] El Butlletí del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) es fa ressò del la re… Clasificat com a: Ferrocarril Etiquetes: Història Ferroviaria, Restauració Cap Comentari […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.