logo museu del ferrocarril de catalunya - vilanova i la geltrúEl projecte de micro-mecenatge “Recuperem la locomotora de vapor Mataró” ha estat guardonat amb el prestigiós Premi Bonaplata que reconeix la tasca realitzada en rehabilitació i valoració del Patrimoni Industrial Tècnic i Científic.

Aquesta és una distinció anual que va crear fa 22 anys l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya. En concret, la distinció en la categoria de Rehabilitació al 2014 s’atorgarà al Museu del Ferrocarril de Catalunya.

L’equip del Museu vol destacar que aquesta actuació de preservació patrimonial ha estat possible per la cooperació de moltes persones i organitzacions. És per això que el Premi el recollirà la seva directora, Pilar García Fuertes, en nom dels mecenes, entitats, empreses i institucions que van fer possible el funcionament d’aquesta locomotora.

L’acte de lliurament dels premis es celebrarà el 16 de desembre a les 19,00 h. a la seu de l’Associació (Via Laietana, 39, 5è. de Barcelona) i estan convidats tots aquells que van participar d’alguna manera en el projecte de micro-mecenatge.Mataro2014


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.