El projecte de micro-mecenatge “Recuperem la locomotora de vapor Mataró” ha estat guardonat amb el Premi Bonaplata

logo museu del ferrocarril de catalunya - vilanova i la geltrúEl projecte de micro-mecenatge “Recuperem la locomotora de vapor Mataró” ha estat guardonat amb el prestigiós Premi Bonaplata que reconeix la tasca realitzada en rehabilitació i valoració del Patrimoni Industrial Tècnic i Científic.

Aquesta és una distinció anual que va crear fa 22 anys l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya. En concret, la distinció en la categoria de Rehabilitació al 2014 s’atorgarà al Museu del Ferrocarril de Catalunya.

L’equip del Museu vol destacar que aquesta actuació de preservació patrimonial ha estat possible per la cooperació de moltes persones i organitzacions. És per això que el Premi el recollirà la seva directora, Pilar García Fuertes, en nom dels mecenes, entitats, empreses i institucions que van fer possible el funcionament d’aquesta locomotora.

L’acte de lliurament dels premis es celebrarà el 16 de desembre a les 19,00 h. a la seu de l’Associació (Via Laietana, 39, 5è. de Barcelona) i estan convidats tots aquells que van participar d’alguna manera en el projecte de micro-mecenatge.Mataro2014