Logo MOROP

La comissió tècnica del MOROP tracta actualment, entre d’altres coses, la següent qüestió:

En quines condicions és possible una circulació “topall contra topall” sense la utilització de mecanismes d’enganxament curt?

La finalitat que es busca és l’elaboració d’una norma NEM per determinar els radis mínims i altres criteris a complimentar en la utilització d’enganxalls de cargol idèntics als de la tracció real segons la norma NEM 370. I per a aquest fi la comissió tècnica vol recollir informació directa dels usuaris mitjançant una enquesta.

Com a membres del MOROP, aquest organisme ens ha demanat la màxima publicitat, i per això us presentem els documents adjunts: una carta d’explicació en format pdf i un document word que conté l’enquesta sobre el tema, i que hem traduït al català i castellà per a la seva difusió.

Aquesta vegada tenim fins a final de mes per contestar al CT del MOROP, encara que agrairem que se’ns enviï la possible contestació abans del 28 d’aquest mes. També demanem la màxima publicitat entre els aficionats.

Desprès del recompte i desprès de l’enviament dels resultats a Suïssa posarem a la web de la FCAF els resultats de l’enquesta.

També podeu trobar dos arxius en format pdf de normes NEM a que es fa referència a l’enquesta.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.