Cartell premis 2015_baixaEl proper dissabte 19 de desembre a les 11.30 hores tindrà lloc el lliurament dels Premis Camins de Ferro a Vilanova, en una edició ben especial que coincideix amb el 25è aniversari del Museu.

Els premis van ser creats l’any 2000 i representen un punt de trobada anual dels col·laboradors d’aquest equipament museístic de Vilanova i la Geltrú i de totes les persones implicades en la promoció i defensa del patrimoni industrial ferroviari. Els premis compten amb les categories individual i d’empresa i/o organització.

A més de desvetllar els guardonats en aquesta XV edició dels premis, al llarg de l’acte es duran a terme la projecció especial de la Memòria Visual dels 25 anys del Museu i el sorteig de viatges internacionals en tren (SNCF-Renfe en Cooperació i InterRail) entre els membres de l’Associació de Socis i Col·laboradors del Museu (SiC) i del Club d’Amics.

L’edició d’enguany comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i el director gerent de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols, Alberto García, entre d’altres personalitats del món ferroviari.

Com a cloenda de l’acte, es podrà gaudir d’una copa de cava, de l’audició especial del 25è aniversari del Museu a càrrec del Quartet de saxòfons del Conservatori (amb Laia Aisa, Òscar Martínez, Víctor Porras i Marcel Massó) a l’Espai Segle XXI i de la recreació històrica de l’Assoaciació Nautilus i del Grup Modernista de Badalona.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.