Entrega de la XV edició dels Premis Camins de Ferro a Vilanova

Cartell premis 2015_baixaEl proper dissabte 19 de desembre a les 11.30 hores tindrà lloc el lliurament dels Premis Camins de Ferro a Vilanova, en una edició ben especial que coincideix amb el 25è aniversari del Museu.

Els premis van ser creats l’any 2000 i representen un punt de trobada anual dels col·laboradors d’aquest equipament museístic de Vilanova i la Geltrú i de totes les persones implicades en la promoció i defensa del patrimoni industrial ferroviari. Els premis compten amb les categories individual i d’empresa i/o organització.

A més de desvetllar els guardonats en aquesta XV edició dels premis, al llarg de l’acte es duran a terme la projecció especial de la Memòria Visual dels 25 anys del Museu i el sorteig de viatges internacionals en tren (SNCF-Renfe en Cooperació i InterRail) entre els membres de l’Associació de Socis i Col·laboradors del Museu (SiC) i del Club d’Amics.

L’edició d’enguany comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i el director gerent de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols, Alberto García, entre d’altres personalitats del món ferroviari.

Com a cloenda de l’acte, es podrà gaudir d’una copa de cava, de l’audició especial del 25è aniversari del Museu a càrrec del Quartet de saxòfons del Conservatori (amb Laia Aisa, Òscar Martínez, Víctor Porras i Marcel Massó) a l’Espai Segle XXI i de la recreació històrica de l’Assoaciació Nautilus i del Grup Modernista de Badalona.