Logo FCAFLogo MOROPA l’Assemblea General del MOROP, celebrada a Landsberg am Lech (Alemanya) el 24 d’agost de 2015 s’ha aprovat la NORMATIVA MODULAR DE LA FCAF per escala H0 i portarà el número 934E.

A l’apartat MODELISME – MODELISME A ESCALA trobareu la versió en català i a l’apartat MOROP – NORMES NEM trobareu també la versió en castellà.

Al web del MOROP s’hi publicarà la norma en alemany i francès, llengües oficials del MOROP.

NEM934E


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.