La companyia tecnològica coreana Samsung ha escollit l’aplicació per a smartphones de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya com una de les més útils per a la vida quotidiana de les persones.

D’aquesta manera, FGC App ha passat a formar part del recull d’aplicacions que Samsung Espanya recomana als seus usuaris en el seu portal Samsung Apps.

FGC afirma que haver aconseguit que la seva aplicació es converteixi en una de les aplicacions de referència dins del sector (killer-app) ha estat la culminació d’un llarg procés durant el qual l’equip tècnic de Samsung ha validat la utilitat d’FGC App.

Sobre aquesta aplicació ja us varem informar al comentari: Les noves tecnologies apropen l’usuari al ferrocarril.

 


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.