ecomuseo-1A Astúries, un cop el mes d’agost ha conclòs, ha tingut especial protagonisme l’Ecomuseu Miner Vall de Samuño, obert a Langreo el passat mes de juny.

En els dos llargs mesos que l’Ecomuseu Miner Vall de Samuño porta obert, han estat milers els visitants del mateix. Molt a prop de les 13,000 persones. Una idea que s’apunta des de diversos sectors per al proper any és que la visita a l’Ecomuseu Miner Vall de Samuño sigui compatible amb una estada més complerta al concejo visitant altres equipaments culturals, monuments i zones d’interès. El treball de posar en marxa un Ecomuseu ha resultat tot un èxit i superat amb escreix les previsions més optimistes.

Fins al 15 de setembre, fi de la temporada d’estiu, l’Ecomuseu Vall de Samuño es pot visitar tots els dies excepte els dimarts. La sortida dels trens de l’estació de Cadaviu, està fixada per a les 10,30, 11,30 i 12,30 hores als matins. A les tardes, a les 16, 17 i 18 hores. La durada estimada de la visita, comentada per guies professionals, són dues hores.

A partir del 16 de setembre, l’Ecomuseu Miner Vall de Samuño estarà obert els caps de setmana. Funcionaran 4 trens: tres a horari de matí, 10, 11 i 12 i un en horari de tarda, a les 16 hores.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.