L’Ecomuseu Miner Vall de Samuño, referència turística de l’estiu asturià

ecomuseo-1A Astúries, un cop el mes d’agost ha conclòs, ha tingut especial protagonisme l’Ecomuseu Miner Vall de Samuño, obert a Langreo el passat mes de juny.

En els dos llargs mesos que l’Ecomuseu Miner Vall de Samuño porta obert, han estat milers els visitants del mateix. Molt a prop de les 13,000 persones. Una idea que s’apunta des de diversos sectors per al proper any és que la visita a l’Ecomuseu Miner Vall de Samuño sigui compatible amb una estada més complerta al concejo visitant altres equipaments culturals, monuments i zones d’interès. El treball de posar en marxa un Ecomuseu ha resultat tot un èxit i superat amb escreix les previsions més optimistes.

Fins al 15 de setembre, fi de la temporada d’estiu, l’Ecomuseu Vall de Samuño es pot visitar tots els dies excepte els dimarts. La sortida dels trens de l’estació de Cadaviu, està fixada per a les 10,30, 11,30 i 12,30 hores als matins. A les tardes, a les 16, 17 i 18 hores. La durada estimada de la visita, comentada per guies professionals, són dues hores.

A partir del 16 de setembre, l’Ecomuseu Miner Vall de Samuño estarà obert els caps de setmana. Funcionaran 4 trens: tres a horari de matí, 10, 11 i 12 i un en horari de tarda, a les 16 hores.

Més informació: