Llibre Ferrocarril de Tudela a Bilbao

L’Associació d’Amics del Ferrocarril de Bilbao publica un llibre escrit i documentat per Carmelo Zaita sobre la Història del Ferrocarril de Tudela a Bilbao per commemorar el seu 150 Aniversari, publicació que entenem és d’interès per a tots els aficionats i imprescindible en les nostres biblioteques.

Consta de 170 pàgines i 344 imatges, des de les antigues fins als nostres dies, conservant en les primeres el seu color original. Incorpora a més dos mapes plegables en blanc i negre reproduint el pla del projecte juntament amb el perfil longitudinal.

Es descriuen en 8 capítols, els antecedents i primers projectes, juntament amb les persones que ho van fer possible, la construcció i l’explotació, des dels temps de la seva companyia original, fins a l’explotació per Nord i els primers anys de la seva nacionalització. A més queden incorporats capítols referents a l’electrificació, la instal·lació de senyals, una descripció del material mòbil original, així com de les estacions i baixadors. En finalitzar s’incorporen una sèrie de quadres estadístics i un àlbum fotogràfic molt interessant.

El llibre sortirà a la venda a la primera quinzena Setembre de 2013, al preu de 29 euros (no inclosos despeses d’enviament).
Per realitzar les vostres comandes podeu dirigir-vos a l’adreça:

Associació d’Amics del Ferrocarril de Bilbao
Bilboko Trenbide Lagunen Elkartea
Apartat 94-48080 BILBAO

I també a la pàgina web: www.aafbilbao.org


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.