Llibre “Ferrocarril de Tudela a Bilbao”

Llibre Ferrocarril de Tudela a Bilbao

L’Associació d’Amics del Ferrocarril de Bilbao publica un llibre escrit i documentat per Carmelo Zaita sobre la Història del Ferrocarril de Tudela a Bilbao per commemorar el seu 150 Aniversari, publicació que entenem és d’interès per a tots els aficionats i imprescindible en les nostres biblioteques.

Consta de 170 pàgines i 344 imatges, des de les antigues fins als nostres dies, conservant en les primeres el seu color original. Incorpora a més dos mapes plegables en blanc i negre reproduint el pla del projecte juntament amb el perfil longitudinal.

Es descriuen en 8 capítols, els antecedents i primers projectes, juntament amb les persones que ho van fer possible, la construcció i l’explotació, des dels temps de la seva companyia original, fins a l’explotació per Nord i els primers anys de la seva nacionalització. A més queden incorporats capítols referents a l’electrificació, la instal·lació de senyals, una descripció del material mòbil original, així com de les estacions i baixadors. En finalitzar s’incorporen una sèrie de quadres estadístics i un àlbum fotogràfic molt interessant.

El llibre sortirà a la venda a la primera quinzena Setembre de 2013, al preu de 29 euros (no inclosos despeses d’enviament).
Per realitzar les vostres comandes podeu dirigir-vos a l’adreça:

Associació d’Amics del Ferrocarril de Bilbao
Bilboko Trenbide Lagunen Elkartea
Apartat 94-48080 BILBAO

I també a la pàgina web: www.aafbilbao.org