Davant els esdeveniments viscuts darrerament a Catalunya, la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril – FCAF, MANIFESTA:

Primer: Que aquesta sentència significa la culminació d’un procés de judicialització de la política, punt al qual mai no s’hauria d’haver arribat.

Segon: El nostre desacord amb la sentència, perquè no resol el conflicte polític.

Tercer: Que es tracta d’una sentència injusta per la seva duresa.

Quart: Denunciem les conseqüències greus que aquesta sentència té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés per a la qualitat democràtica de la nostra societat.

Cinquè: Rebutgem tota mena de violència expressada al carrer, en qualsevol de les seves formes, perquè amenaça la tolerància i la convivència pacifica i cívica dels ciutadans i ciutadanes.

Sisè: Rebutgem i censurem qualsevol acció policial de violència, de detencions o de mesures d’excepcionalitat, que siguin contràries a la proporcionalitat deguda.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.