Renfe ha presentat la seva primera aplicació per a terminals mòbils disponible de forma gratuïta per als usuaris dels principals sistemes operatius del mercat: iOS d’Apple, Android de Google, Windows de Microsoft i Blackberry de RIM.

Aquesta primera versió de l’apps “Renfe Viajes” se centra en el servei de rodalies que l’empresa ofereix en dotze nuclis metropolitans d’Espanya i integra els serveis típics per a aquest tipus d’aplicacions: plànols,  servei de geolocalització, programació de trens, itineraris personalitzats i informació sobre possibles alteracions del servei.

L’aplicació ofereix la informació que l’usuari de Rodalies pot esperar, com les estacions més properes a la seva ubicació, l’hora de sortida dels propers trens i el temps estimat de viatge fins a destinació. A més, permet configurar rutes favorites per personalitzar la consulta d’un trajecte que es realitza sovint.

Integra la informació sobre els dotze nuclis de rodalies a Espanya: Astúries, Alacant, Barcelona (Rodalies), Bilbao, Cadis, Madrid, Màlaga, Múrcia, Santander, Sant Sebastià, Sevilla i Saragossa.

Renfe incorporarà funcionalitats a l’aplicació paulatinament, amb informació sobre els serveis AVE i de llarga distància i qüestions que puguin suggerir els usuaris. La primera versió està disponible en els principals app stores del mercat.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.