Renfe acaba sumant-se a l’oferta d’aplicacions d’informació del servei ferroviari per a mòvils

Renfe ha presentat la seva primera aplicació per a terminals mòbils disponible de forma gratuïta per als usuaris dels principals sistemes operatius del mercat: iOS d’Apple, Android de Google, Windows de Microsoft i Blackberry de RIM.

Aquesta primera versió de l’apps “Renfe Viajes” se centra en el servei de rodalies que l’empresa ofereix en dotze nuclis metropolitans d’Espanya i integra els serveis típics per a aquest tipus d’aplicacions: plànols,  servei de geolocalització, programació de trens, itineraris personalitzats i informació sobre possibles alteracions del servei.

L’aplicació ofereix la informació que l’usuari de Rodalies pot esperar, com les estacions més properes a la seva ubicació, l’hora de sortida dels propers trens i el temps estimat de viatge fins a destinació. A més, permet configurar rutes favorites per personalitzar la consulta d’un trajecte que es realitza sovint.

Integra la informació sobre els dotze nuclis de rodalies a Espanya: Astúries, Alacant, Barcelona (Rodalies), Bilbao, Cadis, Madrid, Màlaga, Múrcia, Santander, Sant Sebastià, Sevilla i Saragossa.

Renfe incorporarà funcionalitats a l’aplicació paulatinament, amb informació sobre els serveis AVE i de llarga distància i qüestions que puguin suggerir els usuaris. La primera versió està disponible en els principals app stores del mercat.