Restauració JOP nº9ASVAFER està portant a terme la restauració de la locomotora JOP Nº9.

Aquesta locomotora, construïda per Babcock & Wilcox el 1944, va treballar al port de El Musel fins el seu apagament.

El 1998 va ser cedida a ASVAFER, qui a efectuat al llarg dels anys la restauració estètica de la locomotora.

Des del any 2013 ASVAFER, amb la col·laboració de diverses entitats i empreses, està duent a terme restauració funcional definitiva per a la seva posta en marxa.

Per a la culminació del procés, ASVAFER ha llançat una campanya de col·laboració popular mitjançant la posada a disposició de 2.000 TÍTOLS DE COL·LABORADOR, numerats i nominatius, destinant-se el seu import exclusivament a la finalitat mencionada, per valor unitari de 10 €.

Per participar podeu trobar informació a la pàgina web de ASVAFER.

Més informació

 


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.