Acte d’inauguració del nou local de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Montcada i Reixac

Amb l’assistència de la majoria de socis, avui 18 de juny s’ha fet la inauguració del nou local social de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Montcada i Reixac.

El President de l’associació, el Sr.Xavier Joaquim Grau, ha dit unes paraules, ressaltant la tasca que es fa des d’aquesta Entitat, en tots els àmbits de Modelisme i de Patrimoni ferroviari de Montcada i Reixac i agraint a l’Ajuntament la cessió d’aquest local, més adient i cèntric que l’anterior (veure ubicació).

El President de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Montcada i Reixac Montcada, juntament amb l’Alcaldessa de Montcada i Reixac, durant l’acte.

A continuació en Daniel Cañardo, representant de la FCAF, ha agraït a l’Alcaldessa la seva bona disposició, vers aquesta Entitat, i ha animat a tots els assistents a garantir la continuïtat amb la tasca envers de la nostra afició i passió per el mon del tren.

Finalment la Sra. Laura Campos, Alcaldessa de Montcada i Reixac, després de tallar la cinta d’apertura del nou local ha valorat positivament l’activitat de la Associació i també els ha animat a continuar amb la línia que treball que desenvolupen, i remetent-los el missatge que compta amb ells per futurs plans.