Activitats del grup Salvem l’Estació de Sant Feliu per a fer des de casa

La plataforma Salvem l’Estació de Sant Feliu de Llobregat us proposa un seguit d’activitats per a fer des de casa:

En aquests dies en els que tots i totes estem a casa (#JoEmQuedoACasa), Salvem l’estació del tren et proposa diverses activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi i per fer més amè el confinament.

Per Sant Jordi, tothom al tren!

✅ Tens menys de 12 anys? Envia’ns el teu dibuix de: Sant Jordi, la princesa, el drac i el tren

✅ La llegenda de Sant Jordi és coneguda per tothom, però què us sembla donar llibertat a la vostra imaginació per crear una llegenda de Sant Jordi relacionada amb el ferrocarril!

📚🔛 Sant Jordi va conèixer la princesa a l’andana de l’estació o potser

📚🔛 el gran drac era en realitat una enorme màquina de vapor!

✅ Si t’agrada dibuixar i tens menys de 12 anys et convidem a participar en la 1a Edició de la Convocatòria de Dibuix Infantil: Per Sant Jordi el tren no s’atura!

✅ Treu l’artista que portes dins! Agafa paper i llapis i envia’ns el teu dibuix. No t’oblidis de posar el teu nom, l’edat i la població.
Tens temps fins al dia 30 d’abril.

➡️ Participa-hi i comparteix amb nosaltres els teus dibuixos!

➡️ Fes una fotografia o escaneja’l i envia’ns el teu dibuix al correu electrònic salvemestaciosantfeliu@gmail.com i el publicarem a la nostra pàgina web.

➡️ També pots compartir el teu dibuix de Sant Jordi, amb l’ajut de la teva família, al grup de Facebook “Salvem Estacio Sant Feliu” o etiquetar-lo al Twitter: @SalvemEstacio o Instagram: @salvemestaciosantfeliu; amb el hastag #UnSantJordiEnTrenSF

Històries del tren de Sant Feliu!

🏡 En aquests dies en els que tots i totes estem a casa
(#JoEmQuedoACasa), Salvem l’estació del tren et proposa diverses activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi i per fer més amè el confinament.

✅ Si tens una vivència, un record o una història real que t’hagi passat en arribar o marxar en tren, a les andanes o mentre esperaves algú a l’estació, et convidem a participar en la 1a Edició de la Convocatòria de Minirelats Històries del tren de Sant Feliu!

✅ El tren i l’estació són un món d’històries, escriu-les i comparteix-les. No t’oblidis de posar el teu nom, l’edat i la població. Tens temps fins al dia 30 d’abril.

➡️ Participa-hi i comparteix amb nosaltres els teus relats!

➡️ Pots compartir el teu escrit al grup de Facebook “Salvem Estacio Sant Feliu” o etiquetar-lo al Twitter: @SalvemEstacio amb el hashtag #UnSantJordiEnTrenSF

🔛 Mini relats
De vegades, es pot dir molt amb ben poc. Comparteix el teu minirelat al Twitter @SalvemEstacio amb el hashtag #UnSantJordiEnTrenSF

🔛 Històries d’abans
Pels que amb poques paraules no feu prou. Comparteix la teva història al grup de Facebook “Salvem Estacio Sant Feliu” amb el hashtag #UnSantJordiEnTrenSF