Beneficis preferents per als socis d’associacions de la FCAF al Saló del Hobby

Logo Saló del HobbyUn altre cop la Federació participarà al SALÓ DEL HOBBY que es celebrarà els propers dies 10, 11 i 12 de novembre de 2006 al Palau nº 4 de la Fira de Barcelona, a Montjuïc.

Muntarem, com l’any passat, una maqueta modular escala HO de prop de cent metres lineals, amb bastants mòduls nous i una maqueta modular a escala N de més de quaranta metres. A l’estand de la Federació els companys de l’Agrupament Ferroviari de Barcelona faran sessions del “Train Simulator” i el “Trainz”, en Marcel Fernández exposarà la reproducció d’una locomotora de vapor del Ferrocarril del Harz d’Alemanya i a la vitrina hi haurà una important col·lecció modelista. Els companys de l’Associació de Barcelona s’encarregaran de muntar un circuit de tren de llauna de tres carrils i finalment l’associació de l’Hospitalet hi posarà el tren de vapor de cinc polzades.

IMPORTANT! Hem aconseguit una bonificació del preu de l’entrada pels nostres associats. L’entrada reduïda valdrà 4€ enlloc dels 7€ del públic en general. Caldrà anar al “PUNT D’ACREDITACIONS ESPECIALS” i ensenyant el carnet d’associat tindrà dret a una entrada bonificada per carnet.

Cal informar als interessats que no han d’anar a fer cua a les taquilles, sinó que s’ha d’anar al dit “PUNT D’ACREDITACIONS ESPECIALS” directament.

El punt de trobada ferroviari serà a l’estand de la Federació, situat a la planta baixa del palau.

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos molt cordialment.