Campanya de recollida de fotos i documents del tren d’Olot

Després de molts mesos d’aturada forçosa, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona torna a posar en marxa el programa d’activitats culturals a l’entorn del ferrocarril Olot Tren Punt Zero.

Comencem engegant una campanya de recollida de fotografies i documents del tren d’Olot, coincidint amb els 110 anys de l’arribada del tren a Olot i amb l’objectiu d’ampliar l’actual Fons documental i audiovisual del Ferrocarril Olot-Girona.

Fem una crida a totes les persones que conservin fotografies i altra documentació relacionades amb el tren d’Olot, perquè les enviïn escanejades al correu de l’entitat asamtog@trenolot.cat. En el cas de no tenir possibilitat d’escanejar els originals, poden portar-les al local social (c/ Terrassa, 5, Olot, telèfon 619.067.304) qualsevol dissabte de 17 a 20h, on es faran còpies digitals, arreplegant totes les dades d’interès, i es retornaran a les persones propietàries.

Les imatges i documents es poden fer arribar a l’entitat fins el 31 d’octubre. No obstant, la campanya és de vigència indefinida i en tot moment es pot procedir a la donació de qualsevol document gràfic o escrit.

La resta d’activitats programades aquesta tardor dins Olot Tren Punt Zero són un viatge i dinar a la Vall de Núria amb els cotxes MGB del Cremallera (2 d’octubre), una exposició de fotografies per commemorar els 110 anys de l’arribada del tren a Olot (13 de novembre) i una jornada de portes obertes el Dia del Modelisme Ferroviari on inaugurarem el funcionament digital i automatitzat de la maqueta OG (4 de desembre).