Concurs infantil de dibuix de la UIC per a la sensibilització sobre els perills en els passos a nivell

Paulina Stronska. 6 anys. Polonia.
Paulina Stronska. 6 anys.

El 7 de maig tindrà lloc el “Dia Internacional de Conscienciació dels Passos a Nivell”, per sensibilitzar sobre els perills que comporten aquestes barreres. La Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC) vol fer arribar aquest missatge també als més petits organitzant la tercera edició del concurs de dibuix infantil sobre la seguretat en els passos a nivell.

El concurs està obert a tots els nens del personal tan de les empreses que formen part de la UIC com de la pròpia UIC. El concurs estableix dues categories d’edat de 4 a 7 anys i de 8 a 12 anys.

Igo Debinski. 5 anys.
Igo Debinski. 5 anys.

Els dibuixos s’han de fer a mà. S’hauria enviar l’original escanejat en alta definició usant aquest enllaç http://www.ilcad.org/Kids-corner,205.html. La data límit de les trameses és el 22 de març de 2013. Els dibuixos seran avaluats en una pàgina web dedicada a aquest concurs. La data límit per votar és el 2 d’abril de 2013. Els resultats seran comunicats a principis d’abril de 2013.

Els millors dibuixos, és clar, seran recompensats amb un premi que serà comunicat ulteriorment.

Hanna Kuzia. 6 anys.
Hanna Kuzia. 6 anys.

Així mateix, seran pujats a la pàgina web del ILCAD www.ilcad.org abans de la campanya internacional que tindrà lloc el 7 de maig de 2013, i seran utilitzades bé durant la campanya, bé durant la Segona Setmana Mundial de Seguretat Viària de l’ONU (el 6 al 12 de Maig del 2013) en una exhibició dedicada al ILCAD.

El Museu del Ferrocarril de Catalunya col·labora en la iniciativa. Els nens que participin al concurs es poden anar a “inspirar-se” al Museu.

Per a més informació: