Conferència: “El transport de persones per cable: mobilitat sostenible”

El proper dijous 22 de febrer de 2024 a les 18:00 hores es realitzarà una videoconferència amb el títol “El transport de persones per cable: mobilitat sostenible” a càrrec d’Eduard Bretcha, director de Teleféricos y Nieve, S.L., organitzada per Engitren.

La conferència es basarà en la presentació de les diferents tipologies de telefèrics tant aeris com terrestres, es farà especial menció a detalls del funicular del Tibidabo “La Cuca de Llum”. També es descriuran les característiques intrínseques d’aquests sistemes de transport que els fan especialment sostenibles, així com novetats tecnològiques adreçades a l’eficiència energètica.

Hi intervindrà: Eduard Bretcha, director de Teleféricos y Nieve, S.L. (filial de LEITNER Ropeways, un dels fabricants líder mundial de telefèrics)

Enginyer amb més de 20 anys d’experiència en el sector del Transport de Persones per Cable en l’entorn de les estacions d’esquí i muntanya, turisme i àmbit urbà tant nacional com internacional. Coordinador de més de 30 projectes englobant les diferents tipologies de telefèrics.

Inscripció