Conferència: “Electrotren. 70 anys d’una marca emblemàtica de trens model”

El proper dijous 3 de febrer de 2021 a les 18:30h hores es realitzarà una videoconferència amb el títol “Electrotren. 70 anys d’una marca emblemàtica de trens model”, a càrrec de Roberto Carralero, cap de vendes de Hornby Hobbies per Espanya, organitzada per Engitren.

Al 2021 es compleix el 70è aniversari de la marca Electrotren, sent molts els canvis ocorreguts des del seu naixement fins als nostres dies, passant pels seus trasllats des de Cornellà de Llobregat (seu inicial) fins a Alcalá de Henares (actualitat) i la seva incorporació al grup Hornby Hobbies el 2004.

El grup Hornby Hobbies té molt diversificat el model de negoci, no només per les diferents marques en modelisme ferroviari, Arnold, Electrotren, Hornby, Jouef i Rivarossi, que cadascuna és líder als seus països d’origen, sinó que a més disposa d’altres productes, com ara slot (Superslot/Scalextric), kit plàstic (Airfix) i diecast (Corgi).

El grup Hornby Hobbies, pel que fa a Electrotren, que és el motiu de la nostra xerrada, considera del màxim interès, continuar invertint en nous models emblemàtics, per als aficionats al modelisme ferroviari.

Durant la xerrada, farem un repàs de la situació passada, actual i futura de la marca, a més d’explicar-vos el nostre desenvolupament i producció.

La xerrada anirà a càrrec de Roberto Carralero, Cap de vendes de Hornby Hobbies per Espanya.

Ateses les condicions imposades per la Covid-19, la sessió es farà per via telemàtica. Cal que us inscriviu com sempre tal com s’indica més avall. És condició indispensable per poder rebre la corresponent invitació per a la connexió via Zoom.

Inscripcions col·legiats/associats  / Inscripció general