Conferència: “Les locomotores d’hidrogen”

El proper dijous 25 de maig de 2023 a les 18:00 hores es realitzarà una videoconferència amb el títol “Les locomotores d’hidrogen” a càrrec de José Conrado Martínez Acevedo, sotsdirector d’Innovació Estratègica a ADIF, organitzada per Engitren.

La constant innovació en el món del ferrocarril i de l’energia ha provocat que en aquests moments s’estigui desenvolupant i experimentant la utilització de l’hidrogen com a combustible per a la tracció ferroviària.

La conferència ens donarà notícia dels diferents aspectes de la qüestió: origen i transport de l’hidrogen, sistemes d’utilització en locomotores, estudis en curs, experiències exitoses, perspectives de futur i reptes a superar. Farà especial esment dels desenvolupaments que està fent ADIF sobre aquesta qüestió.

La ponència anirà a càrrec de José Conrado Martínez Acevedo, sotsdirector d’Innovació Estratègica a ADIF.

Enginyer amb més de 20 anys d’experiència en el sector ferroviari, gran part d’ells en l’àrea de recerca, desenvolupament i innovació del ferrocarril espanyol, tant en la xarxa d’alta velocitat com en la xarxa convencional. Coordinador de més de 80 projectes en les diferents àrees del ferrocarril. Els seus principals camps de recerca són els relacionats amb la interacció vehicle-infraestructura i els sistemes elèctrics de potència ferroviaris. Apassionat de la formació tècnica en matèria de ferrocarrils, participa actualment en diversos màsters en diferents universitats.

La sessió serà telemàtica. Cal que us inscriviu com sempre tal com s’indica més avall. És condició indispensable per poder rebre la corresponent invitació per a la connexió via Zoom.

Inscripció

Un comentari

Els comentaris estan tancats.