Conferència: “Trens de Suïssa al llarg de 10 anys, del 2006 al 2016. Una visió personal en vídeo”

El proper dijous 4 de juny de 2020 a les 18.30 hores es durà a terme per videoconferència la xerrada “Trens de Suïssa al llarg de 10 anys, del 2006 al 2016. Una visió personal en vídeo”, a càrrec de Josep Maria Rovira i Ragué, Enginyer Industrial.

La conferència es farà a través de la plataforma Zoom, un cop inscrits i abans de la conferència s’enviarà l’enllaç.

Es pretén traslladar als assistents la visió personal d’un enginyer industrial viatger, afeccionat als trens, amb un resum de diferents reportatges sobre les línies que he visitat a Suïssa a lo llarg de deu anys, amb la idea de donar una visió gens neutral de les diferents xarxes de trens que he tingut el plaer de gaudir en aquest país únic.

Donat que el nombre de línies visitades és relativament gran, la duració de cada reportatge no pot ser gaire extens, pel que aniran passant les diferents xarxes amb clips de entre dos i tres minuts, per tal de destacar allò més curiós o interessant de cada una de elles.

Entre les línies més destacades s’hi troben el Bernina Express, el Glacier Express, el Golden Pass, els trens de La Jungfrau, el Rigi Bahn i el pas del Brünig.

A partir d’aquesta experiència, veurem si la posta en marxa d’aquesta nova forma de comunicar-nos amb el nostre col.lectiu te el recolzament necessari com per continuar amb un altre tema de debat mentre durin les restriccions per la emergència sanitària o be la opció majoritària és esperar a la tornada als actes presencials.

Inscripcions col·legiats/associats  /   Inscripció general