Dia de l’Associacionisme Cultural 2023

La DIRECCIÓ GENERAL DE CULTURA POPULAR I ASSOCIACIONISME CULTURAL de la GENERALITAT DE CATALUNYA, ens convida a participar al DIA DE L’ASSOCIACIONISME CULTURAL 2023.

Les associacions que ho desitgin poden organitzar al voltant del 04 de juny activitats obertes al públic i que serveixin per projectar les activitats pròpies al gran públic i donar a conèixer allò que fem.

És una molt bona ocasió per fer unes Portes Obertes amb àmplia difusió de l’activitat.

Al web del Departament de Cultura hi ha l’enllaç per poder inscriure l’activitat per que figuri al calendari que es publica amb totes les activitats programades:

https://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/03_associacionisme/05_Dia-Associacionisme/index.html

Demanem a les entitats que desitgin participar ens ho facin saber al mail de la FCAF, federacio@fcaf.cat, millor acompanyant el cartell i una foto relacionada amb l’activitat per poder penjar-ho al nostre web.

Al següent llistat podreu accedir a les activitats que han organitzat les entitats federades per aquest Dia de l’Associacionisme:

Olot 03/06/2023
L’Hospitalet de Llobregat 10/06/2023