Enquesta sobre els congressos del MOROP

A la pàgina web del MOROP hi podeu trobar una enquesta que té per objectiu millorar l’organització dels seus congressos:

Apreciats membres, apreciats lectors i participants als congressos.

Hem constatat malauradament aquests darrers temps una disminució de participants als congressos del MOROP. Hem decidit adreçar-nos als interessats en forma de qüestionari, que acompanyem. La vostra opinió i les vostres observacions ens interessen, per poder continuar organitzant, en la mesura del possible, els congressos atractius i  sociables.

Respongueu el qüestionari adjunt, si cal parcialment. Podeu fer-ho anònimament si ho desitgeu, però indiqueu si més no el vostre país de residència.

Podeu respondre sigui per e.mail o per correu postal. Esperem les vostres respostes o comentaris fins el 31 de gener de 2009.

Mercès per la vostra col·laboració.

El Comitè.

21, Op Kraizfelder
L 9142 Bürden
Luxemburg-Luxembourg

El president del MOROP, Michel Broigniez (en francès), és a la vostra disposició per a qualsevol qüestió. També podeu demanar aclariments a la FCAF.

A continuació hi trobareu la enquesta traduïda al català en format Microsoft Word per a que la pugueu editar al vostre ordinador.

enquesta-congres-morop.doc

Les vostres respostes, que agraïm per endavant, les podeu enviar a:

Per e.mail:

presi@morop.eu

Per correu postal:

Mr. Michel BROIGNIEZ
President del MOROP
21, Op Kraizfelder
L 9142 Bürden
(Luxemburg-Luxembourg)