Railway Transit Anoia

Railway Transit Anoia

Contacte

President Ramon Torrents Avante
Contacte Ramon Torrents Avante – 937 712 301
Secretari Joan Mas Aregall
Telèfon 937 712 301
Adreça Llevant, 7
Codi postal 08781 Els Hostalets de Pierola
Web
Correu electrònic rtorrentsa@hotmail.com
Facebook http://www.facebook.com/railwaytransitanoia
YouTube RTAHOST

Local social

Adreça
Municipi
Horari

Activitats

Finalitats principals

  • Circuit desmuntable de 5 polzades

Noticies relacionades:

Participants a la Lleida ExpoTren 2017

A les diferents activitats que es faran a la Fira EXPO TREN de Lleida, hi participaran d’una manera o altre les següents associacions federades: AGRUPAMENT FERROVIARI DE BARCELONA Barcelona ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL FERROCARRIL DE BARCELONA Barcelona CLUB FERROVIARI DE CALDES DE MALAVELLA Caldes de Malavella AMICS DEL MODELISME FERROVIARI D’EL

Railway Transit Anoia 2

Festa del trenet a Piera

Els Amics de Railway Transit Anoia ens conviden a la festa de celebració del seu 5è aniversari que es durà a terme el proper 7 de maig de 2016 a Piera.   Per a més informació, podeu descarregar la carta de convocatòria.

Festa del trenet 2015 a Hostalets de Pierola

El proper dia 11 d’abril de 2015 la associació Railway Transit Anoia celebrarà a la plaça dels Països Catalans de Hostalets de Pierola el seu 4rt aniversari i la Festa del Trenet. L’horari serà de 11:00 a 18:00 i hi haurà un dinar de germanor per a tots els participants.

Railway Transit Anoia 2

Festa del Trenet a Hostalets de Pierola

El proper dia 11 de maig de 2014 la associació Railway Transit Anoia celebrarà a la plaça dels Països Catalans de Hostalets de Pierola el seu 3er aniversari i la Festa del Trenet. L’horari serà de 11:00 a 20:00 i hi haurà un dinar de germanor per a tots els

Activitats de Railway Transit Anoia

L’associació Railway Transit Anoia ens fa arribar informació de les seves properes activitats: 20 de novembre de 2011: Circulació benèfica del trenet (Via “0”) 6 de desembre de 2011: 2a Fira de les Aspres a Os de Balaguer A més ens presenta aquest vídeo del primer viatge al seu circuit: