Exposició de fotografies, dibuixos, pintures, audiovisual i maquetes sobre l’estació de tren de Sant Feliu

Fa prop d’un any que a la plataforma Salvem l’Estació del tren, impulsada per Jaume Solé, prepara juntament amb altres entitats santfeliuenques un seguit d’activitats que, sota el lema “El Patrimoni és Cultura”, posin en relleu el valor històric i patrimonial de l’edifici de l’estació. Aquestes accions culturals, culminaran amb una gran exposició d’obres relacionades amb l’edifici de l’estació de tren, que s’inaugurarà el proper dijous 21 d’octubre, al pati de l’Ateneu Santfeliuenc, entitat col·laboradora.La mostra inclourà fotografies, dibuixos, pintures, maquetes i un audiovisual; obres realitzades per a l’ocasió per diferents entitats i artistes de la ciutat i la comarca que volen posar el seu granet de sorra en aquest acte commemoratiu del patrimoni de l’edifici de l’estació de tren.

Inaugurat el 26 d’octubre de 1854, l’edifici de l’estació de Sant Feliu celebra el proper mes el 167è aniversari, i ho fa al caire de la desaparició. Malgrat els esforços de Salvem l’Estació per a promoure’n la conservació, durant les obres del soterrament de les vies del tren es construirà una nova estació que reemplaçarà l’actual.

El mural pintat per Anna Repullo al pati de l’Ateneu durant el mes d’agost també forma part d’aquestes obres i servirà de teló de fons per a la inauguració de l’exposició, que seguidament es podrà visitar a l’Aula de Cultura.

L’obertura de l’exposició serà de dilluns a divendres, de 18 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges, d’11 a 13.30 i de 18 a 20 hores.

Per a més informació, consulteu el web de l’Ateneu.