Jornada de portes obertes a l’Associació Ferroviària de Godella

afergodella_festes_2013L’Associació Ferroviària de Godella  ofereix un any més una Jornada de portes obertes a les seves instal·lacions durant les vacances d’estiu i festes majors de Godella, per tal de mostrar el modelisme ferroviari i difondre la tasca de conservació i documentació del ferrocarril.

Per a això, l’associació ha preparat dos dies dins del període de vacances esmentat, en què obrirà el seu local situat a l’antic mercat municipal de Godella i es realitzarà una exhibició de modelisme ferroviari, exhibició d’instal·lacions fixes i elements ferroviaris restaurats i mitjans audiovisuals relacionats amb el ferrocarril.

L’exhibició tindrà lloc els dies 17 i 18 d’agost de 2013 al local situat al carrer del Tenor Alonso número 54 de Godella 46110 (València), Espanya.

L’horari dels dies 17 i 18 d’agost serà el següent:

Dia 17, de 10:30 a 14:00 i de 17 a 20h.
Dia 18, de 10:30 a 14h.

L’exhibició comptarà amb una mostra de maquetes ferroviàries de diferents escales – des de la més petita (escala N), fins a la més gran (escala O) – al costat d’una col·lecció d’elements ferroviaris restaurats fidelment com els originals.

L’entrada és lliure i totalment gratuïta.

Més informació

  • a http://www.afergodella.es