L’Exposició del Centenari del Carrilet arriba a L’Hospitalet


100 anys de carrilet curt
Logo L'HospitaletEl proper dijous 4 d’abril de 2013, l’exposició del Centenari del Carrilet de Barcelona a Martorell arriba a L’Hospitalet.

La sala d’exposicions del Museu de L’Hospitalet – L’Harmonia, a la Plaça Josep Bordonau i Balaguer, 6 acollirà l’exposició.

Amb el nom “100 anys de Carrilet a L’Hospitalet i el Baix Llobregat” l’exposició s’enriquirà amb quatre panels mes dedicats al pas del carrilet per l’Hospitalet. Aquesta aportació l’han fet L’Associació d’Amics del Ferrocarril – L’Hospitalet i el Centre d’Estudis de L’Hospitalet.

Igualment, s’hi exposaran una reproducció de la locomotora elèctrica “Patxanga”, construïda per en Xavier Goyta i de la locomotora de vapor del NEE nº 1, construïda per en Marcel Fernàndez. La inauguració serà el dijous 4 d’abril de 2013 a les set de la tarda i l’exposició romandrà oberta fins el 24 d’abril.

Plaça Josep Bordonau i Balaguer, 6, 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Ubicació de l’exposició
Com arribar
Plaça Josep Bordonau i Balaguer, 6 08901 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Parada: Barcelona – Tecla Sala

L’horari d’obertura serà de dimarts a divendres de 17 a 20 hores, els dissabtes i diumenges d’11 a 14 hores i els dilluns i festius, tancat.

Estació original de L'Hospitalet
Estació original de L’Hospitalet

Activitats complementàries:

Dimecres 10 d’abril de 2013

Conferència

“El Carrilet, entre tècnica i emocions”, a càrrec de Joan Torres Carol, enginyer industrial i expresident de Ferrocarrils de la Generalitat. A les 19 hores a l’Harmonia, Plaça Josep Bordonau i Balaguer, 6.

Dissabte 13 d’abril de 2013

Jornada familiar

Contes de trens. A la Biblioteca Can Sumarro –Riera de l’Escorxador, s/n- a les 11:30 hores.

Demostració del funcionament d’una locomotora de vapor en miniatura. A la Plaça Josep Bordonau i Balaguer, a partir de les 12 hores.

Visita guiada a l’exposició per a tots els públics. A les 11:30 hores.