Nou web dels Amics del Tren Olot-Girona

L’Associació Amics del Tren Olot-Girona ens comunica la renovació del seu lloc web.

Després de quasi 4 mesos d’inactivitat, el web del tren d’Olot www.trenolot.cat ja torna estar a la xarxa. Hem aprofitat aquest temps per realitzar un complet redisseny de tota la pàgina web amb l’objectiu d’oferir un espai més actual, pràctic, útil i, sobretot, un entorn idoni on facilitar millor informació.

Com podreu comprovar, la imatge del web ha canviat força tot i que que seguim mantenint el color vermell òxid, que ja tenia el web anterior, com a color prioritari. Per identificar rapidament les seves pàgines, a la barra de navegació hi veureu el petit logo del color esmentat amb les lletres “OG” en blanc.

S’ofereix una nova disposició de la informació i ja, des de la pantalla principal, s’accedeix a les quatre seccions que conformen el nou web: el web, el ferrocarril, l’associació i món ferroviari; amb menús específics per cada un d’aquests apartats.

Al nou web del tren d’Olot hi trobareu un gran recull d’imatges i documentació del ferrocarril Olot-Girona, però també botiga, vídeos, agenda d’activitats i informació de tot tipus. A més, hi hem incorporat un traductor per tal de facilitar la navegació a les persones que usin altres llengues.

Esperem que us agradi i en tragueu profit.

Antoni Serra
Administrador del web
www.trenolot.cat