Presentació del llibre: Coneix… 100 anys del carrilet Barcelona-Martorell al Baix LLobregat

AFM_ConeixEls Amics del Ferrocarril de Martorell comencen les activitats d’aquest 2013 convidant-vos a la assistència de la presentació del llibre commemoratiu del Centenari de l’Arribada del Carrilet a Martorell.

Aquest acte tindrà lloc el proper dijous dia 10, a les 8 de la tarda al Centre Cultural de Martorell, a la Plaça de les Cultures s/n.

El llibre, catàleg de l’exposició del Centenari, ha estat escrit pels comissaris de l’exposició:
Mercè Aymerich, Roser Calpe, Josep M. Gelabert, Josep Padró i Lluís Miquel Tuells, amb un important fons fotogràfic, inèdit en gran part, dels arxius de Ciments Molins, Comarcal del Baix Llobregat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Històric de la Ciutat de Barcelona, dels arxius municipals de Sant Boi de Llobregat, Cornellà, l’Hospitalet, Sant Andreu de la Barca i Sant Vicenç dels Horts i la col•lecció privada d’en Lluís Miquel Tuells.

El llibre serà a la venda, al preu de 15 €, a totes les inauguracions restants de l’exposició del Centenari i a les botigues de FGC i online a www.cecbll.cat.

És una producció del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, en col•laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb el suport dels Ajuntaments de Sant Andreu de la Barca i Sant Vicenç dels Horts, la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya – Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.