Presentació del llibre “coneix… 100 anys del carrilet Barcelona-Martorell al Baix Llobregat”

El proper dimecres 5 de desembre de 2012 a les 19 hores, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, de Sant Boi de Llobregat es farà la presentació del llibre “coneix… 100 anys del carrilet Barcelona-Martorell al Baix Llobregat”, dins dels actes de commemoració del Centenari del Carrilet de Barcelona a Martorell (1912 – 2012).

El llibre, catàleg de l’exposició del Centenari, ha estat escrit pels comissaris de l’exposició:
Mercè Aymerich, Roser Calpe, Josep M. Gelabert, Josep Padró i Lluís Miquel Tuells, amb un important fons fotogràfic, inèdit en gran part, dels arxius de Ciments Molins, Comarcal del Baix Llobregat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Històric de la Ciutat de Barcelona, dels arxius municipals de Sant Boi de Llobregat, Cornellà, l’Hospitalet, Sant Andreu de la Barca i Sant Vicenç dels Horts i la col•lecció privada d’en Lluís Miquel Tuells.

El llibre serà a la venda, al preu de 15 €, a totes les inauguracions restants de l’exposició del Centenari i a les botigues de FGC i online a www.cecbll.cat.

És una producció del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, en col•laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb el suport dels Ajuntaments de Sant Andreu de la Barca i Sant Vicenç dels Horts, la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya – Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.