Presentació del llibre “El Ferrocarril a Valls” obra d’en Lluís Miquel Tuells i Moreno

Exposició 125 anys Fc. Valls-Vilanova-BarcelonaEs va presentar el llibre EL FERROCARRIL A VALLS obra d’en Lluís  Miquel Tuells i Moreno

El dimarts 21 d’abril es va presentar, com a cloenda de la celebració dels 125 anys de l’arribada del tren a Valls, el llibre d’en Lluís Miquel Tuells i Moreno, sobre la línia de Valls a Vilanova i Barcelona.

Editat per l’Institut d’Estudis Vallencs, el llibre va ser presentat per Pilar Garcia i Fuertes, Directora del Museu del Ferrocarril de Vilanova, la introducció la va fer en Xavier Salat i Brunel, President de l’IEV. L’autor va fer una guia ràpida del llibre, davant d’un auditori on hi havia la Regidora de Cultura de Valls, en representació de l’Ajuntament, la representació de la Junta de la FCAF, l’Ildefons Argemí, president, en Josep Mª Gelabert, vicepresident i l’Àlex Mitjans, tresorer, una nodrida representació de l’Associació de Valls i de l’Alt Camp i una representació de l’Associació de l’Alt Penedés, de la que en Lluís Miquel Tuells n’és el president.

Acompanyats de diversos associats de l’IEV, a la cloenda de l’acte es va brindar per la brillant iniciativa de l’edició d’aquest llibre.

Portada del llibre El Ferrocarril a Valls

Els interessats en adquirir un exemplar es poden dirigir a:

Institut d’Estudis Vallencs
Antic Hospital de Sant Roc
Carrer Jaume Huguet, 1
43800 Valls
Telèfon/Fax: 977600660
Correu electrònic: iev@iev.es
Web: www.iev.cat

Presentació del llibre El Ferrocarril a Valls

Presentació del llibre El Ferrocarril a Valls