Reunió de la Comissió Tècnica MOROP a Palma

SESSIÓ CT MOROP 2019

Sitzungen TK / Séance de TC / TC meetings

Palma de Mallorca (Balears)

Del 05 al 07 abril 2019
Du 05 au 07 avril 2019
Vom 05. bis 07. April 2019

 

 

Inscripció / Inscription / Anmeldung

Full d’inscripció / Formulaire d’inscription / Anmeldeformular

 

PROGRAMA / PROGRAMME / PROGRAMM

Versió en català en PDF Version française en PDF Deutsche Version in PDF

 


INFORMATION IMPORTANTE
WICHTIGER HINWEIS

 

L’hotel triat per la reunió es el:

HOTEL UR AVENIDAS (****)
https://www.hoteluravenidas.com/
Marqués de la Fontsanta, 2
07002 PALMA DE MALLORCA
+34 971 908 108
avenidas@urhotels.com

Està situat a la Plaça d’Espanya, a 50 metres de l’Estació Intermodal de S.F.M. (Serveis Ferroviaris de Mallorca i a 100 metres de l’estació del Tren de Sóller. Al mateix centre de Palma.

També té les millors comunicacions: facilitats per taxis, trens i bus per tota l’illa.

També és al costat dels millors llocs per visitar Palma: la Catedral, el Passeig Marítim, el centre històric de la ciutat i el centre comercial. No cal fer servir transport ja que en un màxim de mitja hora es pot passejar per tot arreu.

COM RESERVAR A L’HOTEL:

Les reserves funcionen amb reserva directa a la seva pàgina Internet, en espanyol, alemany i anglès: https://www.hoteluravenidas.com/

Hem aconseguit preus tancats per l’habitació amb esmorzar, amb el codi PROMO: MOROP

Aquest codi es vàlid per reserves de l’1 d’abril al 15 d’abril de 2019.

Ens ofereixen dues tarifes: REEMBORSABLE i NO REEMBORSABLE

Preus:

  • REEMBORSABLE: 119€ nit per habitació doble amb 2 persones amb esmorzar
  • NO REEMBORSABLE: 105€ nit per habitació doble amb 2 persones amb esmorzar

Cal afegir la TAXA TURÍSTICA per persona i nit de 0,83€ cada persona.

Amb la tarifa REEMBORSABLE fem la reserva pels dies desitjats i hem de donar el número d’una Targeta de Crèdit de Garantia. El pagament es fa a l’hotel i la Targeta de Crèdit només es fa servir si no anul·lem la reserva abans del dia que s’indica (2 dies abans de l’arribada) l’hotel carregarà la primera nit. Si no ens presentem carregarà el total de la reserva.

La tarifa NO REEMBORSABLE es paga el dia de fer la reserva i no hi ha possibilitat d’anular.

LES HABITACIONS

Habitació Standard amb vistes per dues persones, la majoria d’habitacions son amb un llit gran de 1,80m. Es pot demanar habitació amb dos llits, però son de disponibilitat limitada. També es pot demanar que facin el llit “a l’alemanya” (llit gran, roba separada).

En cas de demanar els dos llits o amb roba separada, cal recordar-ho a l’hotel uns dies abans per correu electrònic a: avenidas@urhotels.com o al telèfon: +34 971 908 108

Les habitacions son molt confortables i insonoritzades, tot l’hotel ha sigut renovat recentment i te servei d’habitacions. L’esmorzar es de tipus bufet amb plats calents.

LA SALA DE LES REUNIONS CT

Les reunions de la CT es faran a una sala de l’Estació Intermodal de Palma, amb cadires de braç per escriure i projector i pantalla.

ELS DINARS DELS PARTICIPANTS A LES REUNIONS CT

Pels participants a les reunions de la CT s’ha previst dinar a un restaurant proper a l’hotel (10 minuts a peu) que els farà un menú a uns 14€ persona. Cal reservar-ho al full d’inscripció i es pagarà directament al restaurant.

PELS ACOMPANYANTS, VISITA GUIADA AL CENTRE HISTÒRIC DE PALMA

El divendres 05/04/2019, al matí, es farà una visita guiada en francès, alemany i català al centre històric de Palma, cal apuntar-s’hi al full d’inscripció. Cost 15€ persona.

PER TOTS, ASSISTENTS A LES REUNIONS I ACOMPANYANTS – PROGRAMA GENERAL

Dissabte 06/04/2019, a la tarda, farem una visita al Museu FERROCAIB http://www.ferrocaib.org/ situat a Son Carrió, a prop de Manacor. On hi anirem en tren de SFM i bus especial.

Al tornar podrem veure el local de l’AAFIB (Associació d’Amics del Ferrocarril de les Illes Balears) a l’estació Intermodal de Palma i al vespre farem el sopar al CELLER SA PREMSA http://www.cellersapremsa.com/ prop de l’hotel, amb menú típic de Mallorca. El menú consta d’un primer plat, un segon plat, postres beguda i cafè o infusions.

Diumenge 07/04/2019, tot el dia. Anirem amb el Tren de Sóller, http://trendesoller.com/ parada fotogràfica al mirador del Coll d’en Banya, visita al Museu de Sóller, situat dins d’una casa típica de Mallorca, viatge amb el tram fins al Port de Sóller, dinar al restaurant Mar i Sol, http://restaurantemarysol.es/index.php/ca/restaurant.html situat dins de l’estació del tram del Port de Sóller i tornada al vespre a Palma.
El menú consta d’un primer plat, un segon plat, postres beguda i cafè o infusions.

 

VIATGE A PALMA

En AVIÓ, diverses companyies volen varis cops al dia a Palma des dels principals aeroports d’Europa.

En VAIXELL des de Barcelona, hi ha dues companyies de navegació:

TRASMEDITERRÁNEA https://www.trasmediterranea.es/es/rutas/barcelona-mallorca-palma i BALEÀRIA https://www.balearia.com/es/rutas-y-horarios/barcelona-mallorca .

De Barcelona cap a Palma els vaixells surten per la nit (sobre les 23 hores) i de Palma cap a Barcelona al migdia (sobre les 12 hores). El viatge dura unes 7:30 hores.

Els vaixells poden portar automòbils embarcats, amb cost.

Cal afegir al preu del vaixell el cost d’anar i tornar d’origen a Barcelona.


Aquest programa ha estat elaborat amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Balears i el Club Ferroviari Vaporista de Mallorca.